liverpool drakt barn med eget navn Mens Tekkz kontinuerli

liverpool drakt barn med eget navn Mens Tekkz kontinuerlig har imponert og prestert godt i turneringer, vil ikke F2-mannen ha vært fornøyd med de siste resultatene. I sine tre siste turneringer før eClub World Cup har Tekkz bøyd seg i semifinalen. Forbannelsen er imidlertid endelig opphevet og for første gang i 2019 har engelskmannen løftet et trofé.

Selv etter nettopp å ha vunnet finalen, kunne Tekkz ikke la være å nevne at han hadde vunnet sitt individuelle spill i semifinalen, og sa til Goal: "Ja, det føltes bra, i de siste turneringene har jeg tapt i semifinalen. To av dem, jeg var veldig uheldig, men en annen jeg fortjente. Hvis vi tapte rett og slett, er det ingenting du kan gjøre, men vi klarte å spille bra i 2v2 og jeg vant mine personlige 1v1s så jeg er veldig fornøyd. "

Det er et resultat som vil sette resten av FIFA-verdenen i alarmberedskap ettersom den nummer 1-rangerte spilleren finner mesterskapsformen igjen.

Lån flytte kontroverser
Mens turneringen viste seg å være en populær begivenhet, hadde eClub World Cup fortsatt sine kontroverser. Turneringen satte lister over fotball- og esportklubber opp mot hverandre for å bestemme den ultimate organisasjonen, men noen mente at mening fotballdrakter barn gikk tapt da